Om os


The Black Cock food-truck på Kultorvet

Historien bag

The Black Cock åbnede tilbage i 2015 af medejer Jacob Sejer, som har en stor passion for at lave mad.

Jacob er sencines gastonom, uddannet fra Cofoco hvor han siden 2011 har arbejdet på 5 af deres restauranter.

  • Les trois cochons - Kok og elev
  • The Italien - Kok
  • Høst - Kok og elev
  • Spuntino - Kok
  • Scarpetta - Kok

Vi garanterer

ALT er lavet fra bunden af gode råvarer

Vores filosofi


Vi vælger vores råvarer med stor omhu

Friske ingredientser


Vi anvender KUN friske ingredienter i vores produkter - lige fra vores basilikum, til de håndplukkede æbler i vores æblecider.

Hjemmelavet


Vi bestræber os på at få alle vores råvare lavet selv, fra bunden af - lige fra gæret i bollen til bøffen i bollen.

Premium kvalitet


Vi ligger stor ære i at vælge råvare af den bedste kvalitet. For at sikre det bedst muligt, plukker og udvælger vi selv råvarerne.

Find os her

Verdenshjørnet
2400 København NV

Tirs - Søn 12:00 - 21.00
Mandag - Lukket

Kultorvet
1175 København K

Man - Lør 11:00 - 20.00
Søndag - Lukket